Belevingsdag bij Elaisa zomer 2022

Belevingsdag met vrouwencirkels

bij Elaisa Energetic Wellness

Save the Date: donderdag 18 augustus 2022
van 10 tot 18 uur

Tiny Sanders, specialiste in vrouwencirkels, begeleidt op donderdag 18 augustus 2022 haar tweede belevingsdag voor vrouwen in Elaisa Energetic Wellness in Dilsem-Stokkem. Maximaal 14 vrouwen komen die dag in badkleding samen in een veilige groep waarin iedereen volledig zichzelf mag zijn.


Programma:
9.45 uur: we verzamelen op de parking en nemen samen de shuttle
10.00 uur: ontvangst met koffie en thee, omkleden, rondleiding 
11.00 uur: openingscirkel en floaten in het mineraalbad
13.00 uur: volledig verzorgde lunch (inbegrepen)
14.00 uur: privé Temazcal (Mexicaanse zweethutceremonie)

16.00 uur: vrije tijd om Elaisa te verkennen in groep of individueel
17.00 uur: afsluitende deelcirkel
18.00 uur: einde van de dag
Wie wil kan tot 22 uur gebruik maken van de faciliteiten.


Pure Zelfzorg met een grote Z

Als empatische vrouw ben je het zo gewoon om telkens opnieuw voor anderen te zorgen. Hoe fijn zou het zijn eens een dagje enkel en alleen voor jezelf te zorgen en te laten zorgen? Geef je over aan de vrouwelijke energie, laat je dragen en geniet.


Hoe ziet de dag eruit?

We ont-moeten elkaar om 10 uur in de inkomhal. Nadat we ons hebben omgekleed in badkleding en badjas (inbegrepen) is het tijd voor een heerlijk kopje koffie of thee. Tiny overloopt nog een keer alle afspraken met als belangrijkste regel: What happens in the circle, stays in the circle.

Hierna volgt een rondleiding doorheen de prachtige vertrekken van Elaisa, zowel binnen als buiten.

Rond 11 uur is het tijd voor onze eerste cirkel in het water. Tiny creëert een safe space waarin je alle maskers mag afzetten en volledig jezelf mag zijn. Laat alle rollen als partner, moeder, dochter, vriendin of collega achter bij de deur en kom thuis bij jezelf.


Het mineraalbad is speciaal voor ons gereserveerd en voorbereid. Rosanne Versteeg van @withinwaters begeleidt een floating massage waarin je je mag overgeven aan het water. Hoe omschrijf je een ervaring die zo anders is dan elke andere aardse ervaring, met woorden uit ons dagelijks leven? Het dichtst dat we kunnen komen is dat het ons terugbrengt naar wat we hebben meegemaakt in de baarmoeder... iets wat ons wezen onmiddellijk herinnert; de warme, kalmerende, zachte, gedragen en liefdevolle ruimte van de baarmoeder waar zwaartekracht niet bestaat. 

Deze kwaliteiten brengen ons in staan om diep te ontspannen, los te laten en ons over te geven aan een onbekende staat van zijn. Niet alleen de spieren worden uitgenodigd om diepgewortelde patronen los te laten, maar ook de mind zal de behoefte aan bescherming en overmatig denken los kunnen laten. 

𝐆𝐞𝐝𝐫𝐚𝐠𝐞𝐧 𝐢𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐰𝐚𝐭𝐞𝐫 𝐦𝐞𝐭 𝐠𝐫𝐨𝐭𝐞 𝐳𝐨𝐫𝐠 𝐞𝐧 𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫𝐬𝐭𝐞𝐮𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐭𝐞𝐫𝐰𝐢𝐣𝐥 𝐣𝐨𝐮𝐰 𝐥𝐢𝐜𝐡𝐚𝐚𝐦 𝐰𝐨𝐫𝐝𝐭 𝐠𝐞𝐬𝐭𝐫𝐞𝐭𝐜𝐡𝐭, 𝐠𝐞𝐦𝐚𝐬𝐬𝐞𝐞𝐫𝐝 𝐞𝐧 𝐝𝐨𝐨𝐫 𝐡𝐞𝐭 𝐰𝐚𝐭𝐞𝐫 𝐛𝐞𝐰𝐨𝐠𝐞𝐧. 𝐙𝐨𝐝𝐚𝐭 𝐡𝐞𝐭 𝐥𝐢𝐜𝐡𝐚𝐚𝐦 𝐝𝐢𝐞𝐩𝐞𝐫 𝐤𝐚𝐧 𝐨𝐧𝐭𝐬𝐩𝐚𝐧𝐧𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐨𝐩𝐞𝐧𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐠𝐞𝐯𝐨𝐞𝐥 𝐯𝐚𝐧 𝐯𝐫𝐢𝐣𝐡𝐞𝐢𝐝, 𝐳𝐨𝐫𝐠𝐞𝐥𝐨𝐨𝐬𝐡𝐞𝐢𝐝 𝐞𝐧 𝐯𝐫𝐞𝐮𝐠𝐝𝐞 𝐤𝐚𝐧 𝐞𝐫𝐯𝐚𝐫𝐞𝐧.⁣
⁣𝐄𝐞𝐧 𝐮𝐢𝐭𝐧𝐨𝐝𝐢𝐠𝐢𝐧𝐠 𝐨𝐦 𝐨𝐩 𝐫𝐞𝐢𝐬 𝐭𝐞 𝐠𝐚𝐚𝐧 𝐝𝐨𝐨𝐫 𝐣𝐞 𝐞𝐢𝐠𝐞𝐧 𝐢𝐧𝐧𝐞𝐫𝐥𝐢𝐣𝐤𝐞 𝐰𝐚𝐭𝐞𝐫𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐭𝐡𝐮𝐢𝐬𝐤𝐨𝐦𝐞𝐧 𝐛𝐢𝐣 𝐣𝐨𝐮𝐰 𝐧𝐚𝐭𝐮𝐮𝐫𝐥𝐢𝐣𝐤𝐞 𝐳𝐞𝐥𝐟!


Hierna is er ruimte om te delen. Want delen is helen. Niemand is echter verplicht iets te zeggen. We luisteren naar elkaar om te begrijpen, niet om te reageren. Er wordt nooit geoordeeld of ongevraagd advies gegeven. Een bijzondere ervaring waarin je gedragen wordt door zowel het water als de groep.


Het is een individueel proces, je bent echter nooit alleen

Tijdens de middagpauze kan je ervoor kiezen samen met de groep of apart te lunchen, waar jij nood aan hebt op dat moment.


Hierna volgt een privé-vuurceremonie in de Temazcal. De Temazcal is uniek in de Benelux en wordt op traditionele wijze begeleid. Het brengt je in verbinding met de aarde en je ware zelf. Een onvergetelijke en zeer diepgaande ervaring. Voor deze Mexicaanse zweethut word je rond het vuur op ceremoniële wijze voorbereid. Je  ontvangt een  fysieke reiniging, we doen samen een openingsritueel en je maakt verbinding met jouw intentie. De lavastenen worden via het vuur verhit en vervolgens roodgloeiend naar de Temazcal gebracht. Wij betreden de Temazcal, die volgens de Maya cultuur symbolisch de baarmoeder representeert. In de zweethut vertoef je in volledige duisternis om helemaal in jezelf te kunnen keren. Nadat je uit de Temazcal komt kan je gaan afkoelen in ons natuurlijke meer. Deze Mexicaanse ceremonie wordt instrumentaal begeleid met diverse oer-instrumenten. Deze versterken je innerlijke beleving en nemen je mee in een unieke, hartverwarmende ervaring.


Hierna ben je een uurtje vrij om Elaisa verder te verkennen door een wandeling in de natuur, wat te zwemmen, te relaxen in het bubbelbad, even een moment voor jezelf te nemen… dat waar jij op dat moment naar verlangt.

Om 17 uur komen we een laatste maal samen in een cirkel Deze magische ervaring sluiten we af met een heerlijk kopje thee en een laatste begeleide meditatie door Tiny.

Om 18 uur stopt het programma. Je kan ervoor kiezen nog tot 22 uur in Elaisa te blijven.


Ben je benieuwd geworden naar deze prachtige dag?

Kan jij het jezelf gunnen om een dag volledig in het teken van zelfzorg te zetten?

Dit is geen gewoon dagje ‘relaxen’ in de sauna! Dit is een dag waarin we oefenen op het stellen van gezonde grenzen, dicht bij je eigen energie blijven en de ander te dragen vanuit zelfliefde.


De prijs van deze transformatie bedraagt €497. Je zorgt zelf voor badkleding en slippers. Al de rest (lunch, badjas en handdoeken) is inbegrepen!

Gebruik de code EARLYBIRD en betaal slechts €444. Er zijn maar 4 kortingscodes beschikbaar.

Je kan eveneens in drie (3 x €175) of zes (6 x €88) termijnen betalen. Prijs is inclusief 21% btw.


Vragen? hallo@tinysanders.be