Belevingsdag bij Elaisa Energetic Wellness

Belevingsdag met vrouwencirkels

bij Elaisa Energetic Wellness

wordt verwacht: 18 augustus 2022 / januari 2023

Tiny Sanders, vrouwencirkelexperte, begeleidt op donderdag 20 januari 2022 onze eerste belevingsdag voor vrouwen.

Maximaal 15 vrouwen komen die dag in badkleding samen in een veilige groep waarin iedereen volledig zichzelf mag zijn.


Pure Zelfzorg met een grote Z

Als empatische vrouw ben je het zo gewoon om telkens opnieuw voor anderen te zorgen. Hoe fijn zou het zijn eens een dagje enkel en alleen voor jezelf te zorgen en te laten zorgen?

Geef je over aan de vrouwelijke energie, leun achterover en geniet.


Hoe ziet de dag eruit?

We ont-moeten elkaar om 10 uur in de inkomhal. Nadat we ons hebben omgekleed in badkleding en badjas is het tijd voor een heerlijk kopje koffie of thee. Tiny overloopt nog een keer alle afspraken met als belangrijkste regel: What happens in the circle, stays in the circle.

Hierna volgt een rondleiding doorheen de prachtige vertrekken van Elaisa, zowel binnen als buiten.

Rond 11 uur is het tijd voor onze eerste cirkel in de Akhnaton. Deze ruimte is speciaal voor ons gereserveerd en voorbereid. Tiny creëert een safe space waarin je alle maskers mag afzetten en volledig jezelf mag zijn. Laat alle rollen als partner, moeder, dochter, vriendin of collega achter bij de deur en kom thuis bij jezelf. Tiny begeleidt een meditatie waarin je jezelf op één leert zetten. Hierdoor kan jouw kopje aan zelfliefde overstromen in plaats van het steeds opnieuw leeg te gieten in de ander. Hierna is er ruimte om te delen. Want delen is helen. Niemand is echter verplicht iets te zeggen. We luisteren naar elkaar om te begrijpen, niet om te reageren. Er wordt nooit geoordeeld of ongevraagd advies gegeven. Een bijzondere ervaring waarin je gedragen wordt door de groep.


Het is een individueel proces, je bent echter nooit alleen

Tijdens de middagpauze kan je ervoor kiezen samen met de groep of apart te lunchen, waar jij nood aan hebt op dat moment. Hierna volgt een privé klankceremonie verzorgd door Pia. Deze sound healing voel je tot in het diepst van je ziel. Na afloop is er ruimte om te delen voor wie dat wil.

Er volgt een privé-opgietsessie in de ceremoniesauna, wederom met ruimte om te delen. Niemand is echter ooit verplicht iets te zeggen!

Hierna ben je een uurtje vrij om Elaisa verder te verkennen door een wandeling in de natuur, wat te zwemmen, te relaxen in het bubbelbad, even een moment voor jezelf te nemen… dat waar jij op dat moment naar verlangt.

Om 17 uur komen we een laatste maal samen in een cirkel. Dit keer voor een privé kleisessie, wederom begeleid door een vrouw. Deze magische ervaring sluiten we af met een heerlijk kopje thee en een laatste begeleide meditatie door Tiny.

Om 18 uur stopt het programma. Je kan ervoor kiezen nog tot 22 uur in Elaisa te blijven.


Ben je benieuwd geworden naar deze prachtige dag?

Kan jij het jezelf gunnen om een dag volledig in het teken van zelfzorg te zetten?

Dit is geen gewoon dagje ‘relaxen’ in de sauna! Dit is een dag waarin we oefenen op het stellen van gezonde grenzen, dicht bij je eigen energie blijven en de ander te dragen vanuit zelfliefde.


De waarde van deze transformatie bedraagt €497. Je zorgt zelf voor badkleding en slippers. Al de rest is inbegrepen!


Vragen? hallo@tinysanders.be