Voel je Vrij

Voel je Vrij groeps- en groeitraject

Momenteel is het traject volzet en zijn de deuren gesloten!

Zet je op de wachtlijst en ik laat weten wanneer er een nieuw traject start.


Ben jij klaar om…
* je spiritualiteit te omarmen?
* je volle potentieel te ontdekken?
* je dromen waar te maken?
* je mooiste leven te manifesteren?
Kortom, ben jij klaar om de beste versie van jezelf te worden?

Kies dan voor het Voel je Vrij-traject. 6 maanden lang, van januari tot juni, komen we 1x per maand samen in een online cirkel met een vaste groep vrouwen. We leren elkaar beter kennen en groeien samen naar de beste versie van onszelf.

Waarom een groepstraject en geen 1:1-coaching?
Het krachtige aan samenkomen in een groep is dat we leren uit de verhalen van anderen. We hoeven niet alle fouten zelf te maken. Door onze verhalen luidop uit te spreken en te delen met anderen, maar ook door te luisteren met een open geest, krijgen we waardevolle inzichten. We doen dit alles zonder oordeel en zonder ongevraagd advies.


Wat gaan we doen tijdens de cirkels?
We vertellen elkaar onze verhalen die we elders niet goed kwijt kunnen. We ervaren een diepe connectie met elkaar. We trekken inzichtkaarten en delen hierover. We eindigen met een positief verhaal met goede voornemens naar de volgende cirkel toe. Het is een groeitraject waar we allemaal beter van worden, waarin we samen groeien naar de beste versie van onszelf.


Hoe weet ik of dit iets voor mij is?
We herkennen ons vaak in de verhalen van andere mensen en dat doet zo’n deugd. Dat herinnert ons nog eens aan dingen van onszelf die we alweer vergeten waren, patronen waar we niet meer bewust mee omgaan, maar die onbewust opnieuw in ons leven komen.


Ik mag dit traject gaan co-creëren vanuit een diep verlangen naar connectie en verbinding met gelijkgestemde zielen. Die net als ik geloven dat wij op aarde zijn om ons beste leven te mogen leiden, wat dat dan ook voor jou persoonlijk mag betekenen. Ik ben er rotsvast van overtuigd dat we door het groepstraject in een stroomversnelling komen naar vrijheid, om het leven te gaan leiden dat voor ons is weggelegd.

Waarom zou ik hiervoor betalen?
De transformatie zit ‘m in de transactie. Ik neem de verantwoordelijkheid om de setting te creëren, de ruimte te houden, het verloop in goede banen te leiden, te zorgen voor de veiligheid en de juridische kant, zodat we oprechte verbinding kunnen ervaren. Zodat we veilig en verbonden zijn in ons vertrouwen naar elkaar toe. Wij zijn niet gelijk, wel gelijkwaardig. Het is een individueel proces, maar hierin ben je nooit alleen. Je investeert het bedrag uiteindelijk in je toekomstige zelf. Ben jij dat geld waard? Absoluut, jouw waarde is zelfs niet in geld uit te drukken.


Wat kost het traject?

De investering in jezelf bedraagt € 197 euro voor de zes VIP-cirkels, deze zijn niet toegankelijk voor anderen. In totaal kunnen er maximum 8 dames deelnemen. Er vindt een intake-gesprek plaats om te kijken of dit iets voor jou is.


Wanneer gaan de cirkels door?
woensdag 20 januari
woensdag 24 februari
woensdag 24 maart
woensdag 28 april
woensdag 19 mei
woensdag 23 juni

Dit telkens van 20 tot 21.30 uur, online via Circles.


Wat voel je in je hart?

Voel je een volle JA, laat het me dan weten. Ik heb je er heel graag bij!
Voel je een ja, maar… laat het me dan weten. Samen onderzoeken we waar er blokkades zitten.
Voel je een nee, dan ben ik dankbaar voor je eerlijkheid. No hard feelings. Dan is een plekje in dit traject op dit moment niet voor jou.

Heel graag tot binnenkort
Tiny

 

P.S. Volg je me al op Facebook en Instagram? Supertof!