GRATIS meditatiecirkel

GRATIS meditatiecirkel

Wees welkom in deze GRATIS meditatiecirkel, een veilige plek waar vrouwen samenkomen om te verbinden zonder oordeel of ongevraagd advies.

Mijn naam is Tiny Sanders en ik ben specialist in online vrouwencirkels. Ik mocht ondertussen ruim 1000 vrouwen ontvangen in meer dan 222 cirkels. In mijn opleiding 'Creëer je Cirkel' mocht ik al meer dan 50 vrouwen inspireren om hun eigen cirkel te starten of hun bestaande cirkel te laten floreren.

Ik wil je uitnodigen om je te laten dragen door mijn stem in deze meditatiecirkel met vrijblijvende (flow)schrijf-oefeningen. Hierdoor ontstaat er RUST & RUIMTE. In tegenstelling tot de andere cirkels, zijn hier geen deelrondes. Daarom mogen je camera en microfoon uitstaan.


Deelname aan deze meditatiecirkel is GRATIS en kost je enkel de tijd. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Check je spam als dit niet zo is. De Zoom-link krijg je een half uur voor de start in je mailbox.


Wanneer ik deelnemers vraag wat meditatiecirkels hen brengen, zeggen zij het volgende:

Hoe verloopt een meditatiecirkel nu concreet?
*We komen online samen in Zoom.
*Iedere deelneemster bevindt zich alleen in een ruimte waar ze niet gestoord wordt.
*Tiny begeleidt een rustgevende meditatie.


Zoek een rustige plek op waar je gedurende de cirkel ongestoord alleen kan zijn. Je mag hiervoor zitten of liggen. Maak het jezelf zo comfortabel mogelijk. Je mag gerust (nog of al) in je bed liggen.


Na afloop van de meditatiecirkel geef ik aan 7 vrouwen de kans om nog 45 minuten te blijven voor een vrijblijvende deelcirkel. Hiervoor wordt gevraagd je camera en microfoon aan te zetten.


Wil je graag een GRATIS meditatiecirkel bijwonen, schrijf je dan hier in.


Heb je twijfels of bezorgdheden? Lees dan even verder.