Over mij

Hey hallo, ik ben Tiny

Hey hallo, ik ben Tiny. Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website!


Op 16 juni 1982 zag ik het levenslicht en in 2016 ben ik spiritueel ontwaakt. Sindsdien geloof ik niet langer in toeval. Wel geloof ik dat het Universum alles in het werk stelt om jou te ondersteunen je zielsmissie hier op aarde te komen verwezenlijken. 


Ik leer, met vallen en opstaan, dat controle een illusie is. Dat je enkel invloed hebt op hoe je naar de dingen kijkt en welke gedachten je gelooft. Dat het leven vóór jou werkt, in plaats van tegen jou. Dat fouten leerkansen zijn. Dat perfectie niet bestaat en zelfs onnatuurlijk is. Dat wij de natuur zijn. Dat alles beweegt in cycli. Dat ieder van ons zijn of haar eigen pad heeft. Dat ik gelukkig mag zijn, ook al zijn de mensen rondom mij dat niet. Dat ik mijn hart mag volgen en mijn buikgevoel (of intuïtie) mag vertrouwen. Dat ik mag luisteren naar mijn lichaam. Dat ik een ziel ben en een lichaam heb. Dat het licht niet zonder het donker kan, en andersom. Dat pijn onvermijdelijk bij het leven op aarde hoort. Dat ik me niet langer laat tegenhouden door angst. Dat ik mag loslaten wat anderen van me denken. Dat ik nooit voor iedereen goed kan doen of zijn. Dat alles energie is. Dat ik mezelf nooit meer in de steek wil laten.


Vrouwencirkels zijn een belangrijk onderdeel van mijn leven geworden. Ik nodig je met liefde en plezier uit om een keer online deel te nemen. Kijk gerust even rond op mijn website of instagram-pagina


Heel graag tot binnenkort

Tiny -x-

Tiny Sanders vrouwencirkels vrouwencirkel manifesteren maancirkels

Meer dan 1000 vrouwen kwamen samen in honderden van mijn cirkels

Wat deelneemsters zeggen

Niki Vanherck
5 maanden geleden

Dankjewel Liefste Tiny!

De meditaties van Tiny, met haar warme zen-stem, brengen telkens innerlijke rust en wat ik nodig heb op dat moment in mijn leven;
een inzicht waarmee ik weer verder kan,
een uitspraak die mij kracht geeft,
een metafoor die mij terug bij mezelf brengt,
...
De maancirkels zijn hemelse momenten van zelfzorg en zelfliefde, die je daadkracht geven tot geïnspireerde actie, om dicht bij jezelf te blijven in deze hectische maatschappij.
Aanrader!

Bekijk meer
Britt Verlinden
5 maanden geleden

Dankjewel voor de geweldige volle maan cirkel!
Ik hoop dit gevoel van helderheid, verbinding, vertrouwen en begrip te kunnen vasthouden tot volgende week woensdag de nieuwe cirkel :)

Bekijk meer
Debbie Lansbergen
1 jaar geleden

Tiny heeft mij kennis laten maken met vrouwencirkels in 2021. Sindsdien ben ik fan, van Tiny én van vrouwencirkels. Ik heb al heel veel cirkels meegedaan met Tiny en zelfs haar opleiding gevolgd om zelf vrouwencirkels te gaan geven. De manier waarop Tiny het doet, heel persoonlijk en betrokken vind ik echt een mooi voorbeeld. Daarnaast is het werk wat Tiny doet, het samenbrengen van vrouwen in vrouwencirkels zo helend. Ik gun dit elke vrouw!

Bekijk meer
Saya De Monie
1 jaar geleden

Tiny gaf me de prachtige kans om bij te leren om zo zelf ook hopelijk mijn steentje te kunnen bijdragen aan het verspreiden van vrouwencirkels. Veel bijgeleerd, veel mogen delen, veel mogen luisteren en weer mooie connecties kunnen voelen. Dankjewel Tiny ✨

Bekijk meer
Jetske
1 jaar geleden

Fantastische madam die heerlijke vrouwencirkels geeft! Tiny heeft voor mij de drempel verlaagd om aan mijn eerste vrouwencirkel deel te nemen door er online te organiseren en vanuit haar hart te ondernemen...en sinds die eerste vrouwencirkel ging de bal aan het rollen. Ondertussen was ik al bij tientallen vrouwencirkels van haar aanwezig (de laatste tijd als teamlid) en geef ik zelf fysieke vrouwencirkels. Dankzij de opleiding Creëer je Cirkel kreeg ik nieuwe ideeën en heel wat belangrijke achtergrond om mijn cirkels nog kwalitatiever te maken. Tiny steunde mij in elke stap, zag het potentieel in mij en zette mij regelmatig op het podium dat ik volgens haar verdien. Ze doet dat bij elke vrouw: in haar vrouwencirkels voel je hoe ze met geduld en liefde je motiveert om jezelf te zijn, jezelf te tonen, je hart te volgen en op je eigen tempo te groeien daarin.
Deze review sluit ik af met iets positief, geïnspireerd door Tiny:
Ik word steeds beter in mijzelf dat podium geven dankzij de steun van Tiny. Ik ben dankbaar voor Tiny als mentor in mijn leven. Ik ben trots op wat ik, gesteund door haar, al bereikt heb.

Bekijk meer
Maartje Heestermans
1 jaar geleden

Tiny heeft me kennis laten maken met veilig delen in aanwezigheid van andere vrouwen. Iets wat ik voor vrouwencirkels nooit dacht dat ik zou kunnen. Door de vrouwencirkels, de opleiding creëer je cirkel en de vriendschap van Tiny, ben ik mijn eigen pad aan het onderzoeken. Ik kon mezelf geen groter geschenk geven al die jaren geleden.

Bekijk meer

Tiny in de pers


Klik op het logo om het artikel te lezen.

Tiny te gast in podcasts