Over mij

Wie ben ik?


Hey hallo, ik ben Tiny. Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website!


39 jaar geleden zag ik het levenslicht. Mijn jeugd bracht ik door in het noordelijkste dorpje van België: Essen, vlak bij de Nederlandse grens. Twee jaar geleden kochten mijn levenspartner Marc en ik samen ons droomhuis in Heist-op-den-Berg.


Mijn eigen zaak ben ik gestart in 2011. Waar het toen vooral draaide rond de buitenkant, werk ik nu vooral aan de binnenkant. Door de jaren heen kom ik steeds dichter bij mijn pad om vrouwen te helpen in hun kracht te gaan staan. Met beide voeten op de grond, in het Hier & Nu. 


Ik heb een rotsvast vertrouwen in mezelf en dat wens ik iedereen toe. Alleen is dat niet altijd zo geweest. Ik ben herstellende van een relatieverslaving. Dit wil zeggen dat ik vroeger gemakkelijk ongezonde relaties aanging. Relaties waar er geen balans was tussen geven en nemen, die ten koste gingen van mezelf.


Dankzij het boek 'Als hij maar gelukkig is' van Robin Norwood kwam ik bij de Norwoodgroep in Breda terecht. Hier ontdekte ik hoe fijn het is om in alle veiligheid te kunnen delen met gelijkgestemde vrouwen. Je bent immers nooit alleen. Dat niemand mocht oordelen of ongevraagd advies geven, zorgde ervoor dat deze bijeenkomsten ontzettend bijdroegen aan mijn persoonlijke groei. Ik werd niet alleen milder voor anderen, maar ook voor mezelf.

In de loop van 2020 voelde ik opnieuw de nood aan de praatgroep, maar die bestond niet meer. Door een samenloop van omstandigheden kreeg ik het idee om zelf vrouwencirkels te gaan organiseren. Immers, als ik hiernaar op zoek was, dan waren er nog vrouwen die hier baat bij zouden hebben.


Het is mijn missie dit soort bijeenkomsten voor en door vrouwen uit de taboesfeer te halen. Een vrouwencirkel is pure zelfzorg, niet te verwarren met me-time. Delen is helen!


Voor meer informatie over mijn online vrouwencirkels, klik hier.
Voor meer informatie over mijn live vrouwencirkels, klik hier.


Ik kijk ernaar uit je te ont-moeten!


Liefs
Tiny -x-