FAQ

Wat is een vrouwencirkel?

Een vrouwencirkel is een veilige plek waar vrouwen samenkomen om hun verhaal te delen, om gezien en gehoord te worden.
Er wordt niet geoordeeld en geen ongevraagd advies gegeven.

Wie kan er deelnemen?

Iedere volwassen vrouw die openstaat voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
Vrouwen die willen loskomen van oordeel en op zoek zijn naar meer zelfliefde en innerlijke rust.

Elke vrouw die benieuwd is naar de connectie die er in zo'n vrouwencirkel ontstaat. 

Waar gaan de cirkels door?

Bij vrouwencirkel.online gaan de cirkels door in Zoom. Je krijgt een half uur voor de cirkel start een link toegestuurd per mail. Check zeker je spam!

Wanneer vinden de cirkels plaats?

In de kalender vind je alle data terug.

Waarom bestaan er vrouwencirkels?

Eeuwen geleden kwamen vrouwen samen in rode tenten om hun wijsheid met elkaar te delen. Dit gebruik is intussen uit onze samenleving verdwenen. Vrouwen zijn vergeten hoe het was elkaar te vertrouwen in plaats van te wantrouwen. We kunnen zoveel van elkaar leren. Delen is helen! Ieder van ons gaat door een individueel proces. Je bent echter nooit alleen.

Hoe bereid ik me voor?

Zorg voor een rustige plek waar je gedurende anderhalf uur alleen kan zijn en niet gestoord wordt. Een (warm) drankje, een dekentje, kaarsjes, kristallen... jij weet zelf het beste wat je nodig hebt om je comfortabel te voelen. Leg zeker pen en papier klaar. Eens je in de cirkel bent en alles werkt, gaat je telefoon aan de kant. Dit is pure zelfzorg!

Hoe verloopt een vrouwencirkel?

In elke cirkel zijn er terugkerende elementen zoals het voorstelrondje, een geleide meditatie, inzichtkaarten en we eindigen met een rondje positief. Tiny opent en sluit de cirkel en laat zich inspireren door haar intuïtie. Zij leidt alles in goede banen en deelt zelf ook. Wij zijn niet gelijk, wel gelijkwaardig.

Wat kost een cirkel?

De transformatie zit 'm in de transactie. Check dit filmpje als je wil weten waarom een vrouwencirkel geld kost.


Hier vind je alle prijzen.


Alle prijzen zijn inclusief 21% btw. Cirkels zijn 1 jaar geldig na aankoop.

Waarom zou ik deelnemen?

Het is normaal dat je het spannend vindt om naar een (online) vrouwencirkel te komen. Hoe vaker je komt, hoe groter het positieve effect. Eens je merkt dat je niet alleen bent en je jezelf gaat herkennen in de struggles van andere vrouwen zal dit jou helpen om zelf ook open te zijn. Dit werkt ontzettend bevrijdend en verlichtend. Na afloop van een vrouwencirkel heb je meer energie en moed. Zo kom je weer een stapje dichter bij jouw eigen, unieke, vrouwelijke kracht. Het werkt als je eraan werkt, ook als je het niet meteen merkt.

Welke afspraken gelden er?

  • We beginnen en eindigen op tijd.
  • Niet multitasken (weg met die gsm). Iedereen heeft het recht om met aandacht gezien en gehoord te worden.
  • What happens in the circle, stays in the circle. Je vertelt nooit wat er gezegd is of wie er aanwezig was.
  • Er mogen geen (on)vrijwillige audio- of video-opnames gemaakt worden zonder uitdrukkelijke toestemming van alle deelnemers.
  • Je hoeft niet te delen (=vertellen), maar dan zeg je dat.
  • Dit is een veilige plek! Er wordt op geen enkel moment gereageerd/geoordeeld of ongevraagd advies gegeven.
  • Als je feedback wil vragen aan de groep, kan dat aan het einde van de cirkel.
  • Op het einde van elke deelronde, krijgt iedereen de kans nog iets aan te vullen.
  • Door in de cirkel te blijven, ga je akkoord met deze afspraken en de algemene voorwaarden.

Wat als ik écht niet met iemand in dezelfde cirkel wil zitten?

Sowieso is de kans klein dat dit gebeurt. Wat je kan doen is mij in vertrouwen inlichten en dan zorg ik ervoor dat jullie niet in dezelfde cirkel terechtkomen. Toeval bestaat niet, volgens mij. Mocht het toch voorvallen dat er een bekende inzit waar je liever niet mee deelt, ben je vrij te zwijgen of de cirkel te verlaten. We zoeken daarna samen een oplossing. Het is mijn verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de cirkel een veilige plek is.

Hieronder lees je een aantal reviews

Tiny's vrouwencirkel is 'a safe space for women': een plek waar je je gedachtes en gevoelens met andere vrouwen kan delen, gewoon omdat je hier nood aan hebt. Zonder tussenkomst van anderen, zonder oordeel, zonder barrières. Wil je iets liever niet delen, is dit ook helemaal prima. It's okay not to be okay en je staat er niet alleen voor. Doordat je andere vrouwen hun verhaal of idee hoort, realiseer je dat ieder z'n struggles in life heeft en dat dit volkomen normaal is. Wanneer je iemand bent die open en open-minded is, zou ik het zeker aanraden. Ik vond het een fijne ervaring; iets wat je niet meteen op een andere manier in deze moderne wereld terugvindt...

Heleen

Sinds september 2020 neem ik deel aan de online vrouwencirkels en dit heeft z'n vruchten reeds afgeworpen.

De openheid en de verbinding met elkaar zijn voor mij voldoeninggevend; het maakt me rustig...zen...

Het uiten van (banale) lifestruggles, het luisteren naar elkaar en ongegeneerd al je 'gekheid op een stokje' kunnen en mogen blootgeven -wat in real life niet zo evident is- werkt bevrijdend.

Ik aanzie de cirkels dan ook als een groeiproces waarbij ik op termijn ten volle mezelf kan zijn bij mensen, zonder angst voor oordelen.

Ik kijk uit naar de volgende cirkel! Een dikke merci Tiny! x

Annelies

Tiny's vrouwencirkel was een fantastische ervaring. Er ontstaan hele mooie dingen wanneer vrouwen samenkomen: gevoelens, gedachten en ervaringen worden gedeeld en er wordt open gesproken vanuit het hart. Ik voelde me comfortabel om me kwetsbaar op te stellen en dit voelde zeer bevrijdend.

Het gebruikte platform was ook perfect. Het hele concept klopte gewoon, van grootte van de cirkel tot de mooie structuur die Tiny volgde.

Wanneer je op zoek bent naar inspiratie, verbinding met gelijkgestemde vrouwen en een veilige plek zonder oordeel, is Tiny's cirkel de plek voor jou! Zeer mooi dat dit allemaal mogelijk was online. Ik kan niet wachten om dit opnieuw te ervaren.

Jolien