Cursisten

Cursisten 'Creëer Je Cirkel'

Dankzij mijn opleiding 'Creëer je Cirkel' mocht ik al talloze vrouwen begeleiden bij het opstarten van hun eigen cirkel. Omdat ik geloof in overvloed (oftewel 'abundance'), plaats ik met veel liefde en plezier links naar hun websites.


Kijk, lees en voel welke cirkels jou het meest aanspreken en schrijf je in.


Veel liefs, 

Tiny -x-

foto @FayeWolfs

Kelly De Neve


Tijdens deze cirkels combineer ik twee van mijn passies, namelijk vrouwencirkels en aromatherapie.⁣We gaan connectie maken met onszelf en elkaar door middel van visualisatie, orakelkaarten en uiteraard essentiële oliën. Dit in alle liefde, veiligheid en openheid zonder te beoordelen of te veroordelen. Twee uurtjes pure me-time!


Zowel online als live in Nieuwerkerken (Aalst) België


Klik hier voor de website                                            Klik hier voor instagram

Tina Verleysen - De Spirituele Vlinder


Hey lieve vrouw,


Mijn naam is Tina, een enorme empaat, energetisch healer, founder van De Spirituele Vlinder, mama van twee jongens en gehuwd met mijn soulmate. Ik ben, zoals je leest, de enige vrouw thuis. Zelfs onze huisdieren zijn van het mannelijke geslacht.Dat de nood aan vrouwelijke energie hoog is, heb ik dus van uit eigen ervaring en ook wel van uit eigen nood. In mijn praktijk richt ik mij tot vrouwen en kinderen. In het bijzonder toch wel echt tot vrouwen omdat ik er van overtuigd ben dat wij, vrouwen en Moeder Aarde hier echt nood aan hebben. Het begeleiden van vrouwen om hen (terug) in hun kracht te laten staan, te helen, te groeien en te transformeren doe ik met heel veel liefde, mededogen, zonder oordeel en met veel zachtheid. Ik organiseer maandelijks live KRACHTcirkels voor vrouwen en daarnaast begeleid ik vrouwen doormiddel van 1 op 1 Reiki New Earth, Chakra healings en Spiritual Awakening begeleiding. Kortom heel veel Goddes-vibes in een veilige setting want, dat jij je veilig voelt, is echt van ontzettend veel belang. Ik gun jou echt het mooiste leven toe, want je verdient dit!


Veel liefs,

Tina


Uitsluitend live in Haaltert, België


Klik hier voor de website                                            Klik hier voor instagram

foto @FayeWolfs

foto @FayeWolfs

foto @studio.mithra

Paulien Van Boven


Heb je het gevoel meer in je vrouwelijke kracht te willen staan? Je seksuele en sensuele zelf te (leren) omarmen? Je gedragen te voelen door andere vrouwen? Wees dan van harte welkom in mijn vrouwencirkels!

Als seks counselor nodig ik vrouwen uit om in kleine groepen te delen op een veilige, niet-oordelende manier. Met behulp van onder andere meditatie, inzichtvragen, lichaamsgerichte oefeningen etc. gaan we hier stap voor stap mee aan de slag. Een cirkel kan online of fysiek doorgaan en duurt 2u.


Zowel online als live in Wachtebeke, België


Klik hier voor instagram

Jetske


Begin 2022 startte ik met het organiseren van vrouwencirkels vanuit een eigen nood aan fysieke vrouwencirkels in mijn buurt. Ondertussen groeide dit uit tot mijn passie en bijberoep. Ik hou ervan om vrouwen tot inzicht te laten komen door hen zelf te laten reflecteren over oefeningen en vragen die ik geef. Mijn cirkels zijn er voor vrouwen die persoonlijk willen groeien, meer bij hun gevoel willen komen en interesse hebben in een spiritueler leven om hen daarbij te helpen.In mijn cirkels ligt de focus op ZIJN, VOELEN en VERBINDEN, zowel met jezelf en wie je wil zijn, anderen als af en toe met de natuur en spiritualiteit door middel van thema’s en tools. Ik help je bewuster in het leven te staan en uit je hoofd te komen.Net zoals in andere cirkels zal je bij mij vaak beginnen met afspraken die ervoor zorgen dat de cirkel een veilige plaats is, gevolgd door een symbolische opening van de cirkel, voorstelrondje en meditatie. Daarna volgt een deelronde, inzichtkaarten, positief rondje en symbolische afsluit van de cirkel. Soms zijn er extra elementen zoals een laagdrempelig ritueel of schrijfoefening om te reflecteren binnen een bepaald thema. Typisch aan mijn cirkels is dat ik graag diep graaf om te groeien en vrouwen probeer te stimuleren om zelf tot die inzichten te komen. Ik hou van mindfulness en waardengericht leven ondanks beperkingen. Ik zie de vrouwelijke kracht en mogelijkheden in jou en wil jou helpen dat zelf in te zien aan de hand van mijn cirkels.


Uitsluitend live in Lokeren, België


Klik hier voor de website                                            Klik hier voor instagram

foto @FayeWolfs

foto @FayeWolfs

foto @FayeWolfs

Liesbeth Hapers - Your Power Life


Het moederschap is een rollercoaster. We worden overstelpt met adviezen, maar soms voelt dit zo moeilijk en eenzaam aan. Ik verbind mama’s met jonge kinderen om hun zorgen uit te spreken, te delen zonder oordelen en zo ook ruimte te maken voor de mama’s zelf terug te laten voelen wie de vrouw is achter de moeder.


Zowel online als live in Wechelderzande, België


Klik hier voor de website                                                               Klik hier voor instagram